Ascensoare Personalizate


English flagro  
 
 
Telefon: 0368730753
 
despre noi

In plina expansiune tehnologica, lumea secolului XXI, a ajuns sa urmareasca scopuri extrem de bine definite; acestea s-au manifestat de la individul in sine, pana la cele mai complexe forme de organizare din care acesta face parte.

Confortul a fost si ramane principalul obiectiv pe care acesta il urmareste, depunand eforturi spre al imbunatati in permanenta. Ergonomia, un termen relativ nou, sta la baza oricarui proiect sau structura ce urmeaza intr-un fel sau altul sa-l deserveasca pe omul secolului vitezei, rapiditati.

Astfel stau lucrurile si in cazul unui mecanism creeat spre a ne inbunatatii calitatea vietii, acest mecanism denumit LIFT, ASCENSOR, sau chiar ELEVATOR, care ne poate influenta starea de spirit imediat dupa parasirea propriului camin. Unii dintre noi il avem in casele noastre impunatoare, altii in cladiri inalte unde isi au casa sau biroul.

Important este ca am ajuns sa redam cel putin in acest domeniu, principiul minimului efort cu maximul de randament si prin asta inca un mod de a-ti defini viata . A fost una din inventiile esentiale ale omului si pentru ca a fost atat de util a supravietuit in timp, evoluand in permanenta si ajungand sa fie utilizat in diverse domenii.