Ascensoare Personalizate


English flagro  
 
 
Telefon: 0368730753
 
servicii
- Inlocuire -
 
Acest serviciu include posibilitatea de a inlocuii intreg complexul mecanic electric, electronic din imobil cu unul nou mai performant, adaptat la noile cerinte pe care nevoile si autoritatile le impun. Deasemenea putem inlocui doar anumite componente ale liftului, in functie de diagnosticul rezultat in urma revizuirii ansamblului dumneavoastra.

- Reconditionare -
 
Implica preluarea componentelor vechi ce inca au valoare din punct de vedere functional dar care necesita interventii obligatorii, care vor prelungii in mod semnificativ functionalitatea ascensorului. Desigur analiza trebuie facuta foarete atent, pentru a evita nasterea de costuri suplimentare cu rezultate incerte in timp.

- Reparatii -
 
Orice mecanism este predispus la avarii, anumite componente pot ceda mai usor si in mod repetat ca rezultat al viciilor de exploatare, dar si in mod nejustificat, atunci trebuie sa stiti, noi putem interveni cu solutii tehnice si ideatice pentru a restabili functionalitatea sistemului dumneavoastra de transport.

- Intretinere -
 
Asigurarea pe termene lungi de timp a functionalitatii noilor sau vechilor instalatii este posibila in baza unor interventii regulate la intervale de timp stabilite cu clientul. Aceste tipuri de contracte pot aduce clientului avantaje majore si cheltuieli minime.